10.8.2013

Rallysuippis

Lahjattomat treenaa vai miten se meni? Täytyy myöntää, että aikas laihoin treenein mennään huomiseen rally-tokokokeeseen. Selvästikkin luotan liikaa siihen mitä Nita osaa ja siihen ihanuuteen, että mölliALO:ssa saa palkata koiraa.. Heh. Hyvä me!

Ollaan taas mökkeilty ja syytäkin tuota mökkihöperöilmiötä tähän laiskuuteen. Nita saanut juosta pallon perässä elämänsä kyllyydestä ja ollaan katsottu kaikki sylikkäin Supernaturalin tuotantokautta. Nice way to spend holidays. Ryhdistäydyttiin kuitenkin perjantaina ja otettiin ratatreeniä alle. 

Harjoittelin erästä rataa noin kolmeen kertaan, josta kerran ilman hihnaa. Nita oli vähän väsähtänyt ymmärrettävistä syistä ja ilma oli painostava kuin mikä - kiitos ukkosilman. Suoriuduttiin kuitenkin melkein kunnialla, en vain itse osaa sijoittaa kylttejä järkevästi vaan laitan ne liian lähelle enkä anna koiralle mahdollisuutta suorittaa tehtäviä kunnollisella tilalla. Joten blaime that on me. Käytän myös todella, todella, todella paljon käsimerkkejä kun kiitos sääntöjen kerrankin saa. Tästä syystä olenkin kusessa tokotreeneissä :P

Ratana oli siis ao.kuva. Mikäli tuosta on vaikea tihrustaa niin TÄSTÄ pääset PDF-tiedostoon (www.rally-toko.fi)


Video meidän sähläyksestä olkaa hyvä :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti