11.8.2013

Voitoikas päivä!

Hyvinkään kisareissu oli ehkä nopein ikinä ja kaikista tuottoisin tähän asti!
Tultiin paikalle noin 15.20 ja rally-tokon möllialokas-luokan rataantutustumisen piti alkaa klo 16. Siellä oli kuitenkin ollut kisaajia paikalla tosi aikaisin ja aikataulut edellä, joten pikkuluokkamme oli jaettu puoliksi ja osa suoritti jo koettansa.

En kuitenkaan kerrennyt psyykata itseäni enkä Nitaa kovinkaan paljon, muutamia perusasentoon tulemisia ja seuruupätkiä runsaasti palkaten. Rataan tutustumisessa olikin sitten yllätys. Vaikka kyseessä oli mölliluokka, tuomari ei halunnut koiraa palkittavan radalla vaan piti juosta pois koealueelta palkkaamaan.... Noh tähän en halunnut ryhtyä, joten mentiin sitten ensimmäistä kertaa rata ilman palkkausta. Myöskin pujotteluun oli tehty juju - ensimmäinen tötsä oli kiinni kyltissä, joten tällöin pujoitellaan neljä tötsää ja viimeinen piti muistaa jättää pujoittelematta.

Rata suoritettiin kunnialla läpi pistein 90/100 ja olin kyllä super super ylpeä! Päivää paransi vielä luokkavoitto!

Kuten alla olevasta videosta näkyy -10p tuli pujoittelusta, oltiin Nitan kanssa vähän eri mieltä asiasta enkä tajunnut ollenkaan uusia tehtävää vaan jatkoin sen vaan loppuun. Arvostelu oli siis -10p TVÄ = väärin suoritettu tehtävä. Se oli kuitenkin radan ainoa virhe, joten en voi olla muuta kuin ylpeä ja iloinen!Espoossa korkataankin sitten jo oikea Rally-Tokon ALO-luokka ja jätetään mölliluokat taakse.

Jei, ensimmäinen pokaali!

Puhelinkuva, sorry laadusta6 kommenttia:

 1. Onnea :O) Ootte te taitavia :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! :) Pitäisiköhän sitä itsekin ruveta treenaamaan TOKOa edes niin vakavissaan, että uskaltautuisi rallytokokisoihin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, hauska laji! :) Treenaamista on, mutta ei tarvitse niin otsa rypyssä suorittaa kuin TOKOa :)

   Poista
 3. Jesss. Hienoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienosti! ;) Sanoinkin, että tuomari oli... ihana :D Hieno Nita ja hyvä te! Onnea pokaalista!

   Poista
  2. Joo olin siinä rataantutustumisessa, että mitäääääh :D Kiitos onnitteluista!

   Poista