4.10.2013

Agilitykoitokset!

Valehtelisin, jos sanoisin ettei minua jännitä.
Tämän viikon agilitykoitokset ovatkin hieman eriävät normaaleista rutiineista. Nimittäin tänään aloitamme HAU:ssa uudessa treeniryhmässä vanhan ryhmämme hajotessa. Tiedän muutamie henkilöitä kyseisestä ryhmästä ja sanoisin, että meillä Nitan kanssa on paljon työtä edessä. Innolla odotan miten ensimmäiset treenit menevät tänään illalla!
Koitokset jatkuvatkin jo heti huomenna - itseni kiusaksi heti aikaisin aamusta. Lähdetään Nitan kanssa ensimmäisiin epävirallisiin agilitykisoihin! Hui!
Olen jo hetken etsinyt hyviä epävirallisia mihin osallistua, Nitallakin riittää jo ikää mölleihin. Ongelmana on vaan ollut joko aikataulut tai sitten tarjolla on ollut vain agilityratoja hyppyratojen sijaan. Nitalla kun on A sekä keinu ihan vaiheessa pujottelusta puhumattakaan mitä ei olla edes aloitettu. Nyt kuitenkin tärppäsi ja löysin möllitasoisen hyppyradan, joten starttaamme aamusta Hyvinkäälle.
Lisäjännitystä tuo se, että olen todennäköisesti reissussa yksin. Yritän saada Nitan vain autoon rataantutustumisen ym ajaksi. En voi sitoa sitä mihinkään kiinni huutoshown vuoksi. Saapi nähdä onko ratamme tuhoon tuomittu, mutta harjoitustahan me mennään hakemaan. Mielenkiintoista nähdä miten Nita reagoi kisatilanteeseen, lämmittelyyn ja yhtäkkiä kokonaisen radan suorittamiseen kerralla. Olen varustautunut ottamaan myös toisen startin mikäli ensimmäinen ei mene hyvin, mutta ehdottomasti jätän siihen yhteen mikäli päästään kunnialla maaliin. Wish us luck!
Kuva: Google.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti