7.12.2012

Mökkeilyä

Päivän myöhässä, hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! 

Lähdettiin kolmeen pekkaan (minä, Samuli ja Nita) keskiviikko iltana Samulin vanhempien mökille. Nitalla oli jo keskiviikkona ihan kauheasti energiaa. Yritimme lähteä mahdollisimman nopeasti kunhan pääsin itse vain töistä kotiin. Samuli oli onneksi päässyt aikaisemmin ja hoitanut pakkaamisen sekä kaupassa käynnin. Nitan päivälenkki jäi 10min pituiseksi, joten tytöllä oli kauhea sähläys menossa kun yritimme tunkea kaikkia tavaroita Honda Accordiin.. Kummasti sitä tavaraa tulee mukaan vaikka muutaman päivän reissusta on kyse :D

Tuossa tuo uusi panta! :) Super hyvä tuo led-valo Mustista ja Mirristä.


Mökille ei onneksi aja kuin reilu tunti, joten oltiin jo suht aikaisin perillä. Nita on käynyt kyseisellä mökillä vain kerran aikaisemmin, mutta muisti selkeästi paikat. Myös Samulin vanhempien koiran Siran hajut tuntui kiinnostavan nurkissa kovasti. Lunta mökillä oli huomattavasti vähemmän kuin Helsingissä, noin 10cm. Nitaa se ei tuntunut haittaavan, se pyöri innoissaan lumessa paikasta toiseen ja yritti napsia lumihiutaleita ilmasta :)



Huomaa lumipallo tuolla ylhäällä :D

Ilta meni ihan vaan hengatessa ja käytiin tiellä vähän kävelemässä Nitan kanssa. Kyllä toinen oli innoissaan! Nitalla on selkeästi parantunut luona pysyminen ja tuleminen. Se on muutenkin pehmeämmän oloinen ja helpommin "muotoiltavissa". Voi olla, että alkaa ensimmäinen uhma pikku hiljaa plakkarissa :) Nyt vaan odotellaan milloin ensimmäiset juoksut alkavat.
Ilta meni hyvin, Nita söi innokkaana ydinluuta, en tiedä saiko se siitä palasen pahasti kurkkuun, koska sen jälkeen se alkoi rykiä oudosti. Ensin luultiin, että nenässä on jotain kun koira puuskutti ja aivasteli. Ajattelin jo  nenäpunkkia, mutta oireet tulivat ihan yhtäkkiä ja voimakkaina. Sitten alkoi todella voimakas puuskuttaminen ja rykiminen, yritettiin hieroa vähän kurkkua ja antaa vettä sekä pehmeää lihapullaa, josko palanen lähtisi pois. Pikkuinen oli vähän hämillään eikä tietystikkään voinut rauhoittua millään. "Kohtauksia" tuli minuutin välein, ajattelin jo kohta soittaa päivystävälle eläinlääkärille mitä tehdä.. Päästin Nitan ulos, missä se käyttäytyi ihan normaalisti ja oli heti leikkimässä. Tuttuun tapaan yritti ottaa kiinni lumihiutaleita. Ulkona rykimiskohtauksia ei tullut kuin kerran, sisälle päästyämme ei enää ollenkaan. Vähän kyllä säikäytti, onneksi palanen lähti ilmeisesti kurkusta pois.

Torstai meni koko päivä ulkona ollessa, Nita jaksoi jaksamistaan aina vaan juosta lumipallojen perässä :D Ei ollut toisen riemulla rajaa. Oltiin pitkään ulkona puuhastelemssa, joten laitoin takkia päälle. Sen verran paljon seistiin paikallaan ym. Ei näyttänyt Nitaa haittaavan takki :) Muutaman kerran piti itseään ravistella koomisesti. Ensimmäisenä yönä lattia veti sen verran paljon, ettei Nita saanut nukuttua edes pedillänsä. Otettiin poikkeuksellisesti meidän viereen nukkumaan missä tyttö puhisi vähän liiankin tyytyväisenä.. Olikohan kylmä edes oikeasti ;)

Lumiturpa <3




Tällä hetkellä ihania lukijoita on 24, vielä yksi mukaan niin saadaan arvonta vihdoin käyntiin! Palkinto onkin jo valmiiksi suunniteltu ;) Arvonta-postaukseen pääset tästä

Näillä näkyminen olen sunnuntaina menossa Voittaja-näyttelyä katsomaan Helsingin Messukeskukseen. Pitäähän Nitan veli Arvoa päästä kannustamaan :) Ehkä sieltä jotain mukaankin tarttuu. Lompakko tosin ei kiitä.. Onko teistä kukaan tulossa koiransa kanssa tai muuten vaan katsomaan? :)

Nyt on meillä erittäin väynyt pieni neiti nukkumassa jaloissa.. Riehumiset on ottanut kovasti voimille :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat loikat ja lumikuvat <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niitä kuvia riittikin kamerassa :D Toinen oli niin riemuissaan.

    VastaaPoista
  3. Jee tulkaa vaan meitä kattomaan :O) Kiva nähdä taas... Olitteko te Karkkilan lähistöllä mökillä? Tuli vaan mieleen et olis voinu tänään kyläillä jos täällä päin kävitte.
    Mä täällä harkitsen et pitäiskö Arvon ja Voiton valkoiset osat pestä vai mennäänkö taas ihan luomuna maalaistolloina niin kun Arvo viimeks ;)
    Mut kohta pitää mennä ulkoilemaan et huomenna jaksaa nousta ajoissa kun nääs täytyy huomennakin sinne messariin tungeta. Koskahan sitä oppis pysymään poissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi voinut kyläillä, ei jotenkin tullut yhtään mieleen! Voi harmin paikka :/ Joku toinen kerta taas :)
      Onko Voittokin tulossa? Onko se sunnuntaina myös? Kiva nähdä sitäkin taas :) Maalaisena meni viimeksi aika supersiti, mutta ainahan sitä voi vähän jynssätä ;) Itselläni on aina jynssäys buumi hevosten takia, ne pitää aina puunata ja letittää, laittaa lakkaan harjaan ja öljyä turpaan... Voi sitä showta :D

      Poista