10.1.2014

Chihukaverukset

Eilen käytiin pitkästä aikaa Nitan kanssa moikkaamassa Espoon puolelle karannutta kaveriani ja hänen koiriansa. Lumi on Nitalle tuttu aivan lapsuudesta asti, Nitan ollessa pieni 8vk riiviö tavatessaan ensimmäistä kertaa melkein vuoden vanhemman Chihuneidin. Se taitaa ollakkin salainen ainesosan niiden kahden neidin hyviin väleihin. Lumi ei ikinä oppinut isoa koiraa "pelkäämään" kun pääsi seuraamaan Nitan kasvua. Lumi on ollut myös aina porukan pomo ja pitänyt rasittavan adhd nahkan kurissa - Lumi on varmasti ollut toisessa elämässään arvonsa tunteva aatelinen nainen.

Näiden kahden ensi tapaaminen 


Hah, kaverini uusin tulokas Nasu olikin aivan erimieltä ja syvästi loukkaantunut ettei tästä nasujasyövästähirviöstä ilmoitettu etukäteen - onneksi sentään sohvan alta pystyi tilannetta valaista haukkumalla. Nasu tosiaan aloitti mekkalan nähdessään Nitan tulevan ovesta sisälle, siinä missä isosisko Lumi oli aivan innoissaan hyppimässä jo Nitan naamalle. Nitallahan on hieman vaikeuksia hillitä itseänsä tällaisissa tilanteissa - onhan se aivan mahdotonta kun bestis hyppii edessä ja joku oikein kiinnostava pikkurääpäle sohvan alla. Toinen halusi kovasti tehdä tuttavuutta ja leikkiä, pikkaisen piti myös kommentoida Nasun haukkumista itse tuhahtelemalla. Lumi onneksi näyttää niin hyvää esimerkkiä pikkuiselle ja Nasukin uskalsi illan aikana päästää Nitaa lähelle haistelemaan - tosin mamman sylissä.

Nasu ja Lumi <3

Nita on onneksi suhteellisen fiksu noiden pikkuveijareiden kanssa, onhan se vähän vilkas (ai vähän....) ja häslä, mutta loppupeleissä pienellä muistuttamisella osaa antaa toiselle tarvittavan tilan ja varovasti tulla tekemään tuttavuutta. Etenkin kun Lumi osaa näpäyttää Nitaa todella hyvin, kunnon kanaemo :)

Iltaa päästiin viettämään mukavissa tunnelmissa - sinnehän se koko ilta vierähti hyvässä seurassa.


4 kommenttia:

  1. Oooi ku Nita on ollut pieeeeeeeni! :3

    VastaaPoista
  2. Melkein tippalinssissä katsoo näitä kuvia koneelta :D Pentueen pienin oli, 8vk ikäisenä about chihun kokoinen :3 Nyt on aika iso narttu, 55,5cm

    VastaaPoista
  3. ihanat mussukat <3 voi apua miten pieni nita on ollut!!!! ihan lumin kokoinen! uskomatonta :)

    VastaaPoista