29.6.2013

Salon kisat jäävät nyt välistä

Ulkona sataa vettä... Yih. Salossa oli tarkoituksena korkata ensimmäiset epäviralliset agilitykisat starttiluokassa (vain hypyt ja putket matalilla korkeuksilla), mutta päätettiin nyt jättää ne välistä.

Ulkona sataa vettä, myös Salossa. Nitalla kun on ollu vähän vaikeuksia keskittymisen suhteen radalla, niin ajattelin ettei vesisade ainakaan auta asiaa. Päätin, etten lähde hakemaan huonoa rataa alle 1,5h ajomatkan päästä.. Onneksi maksua ei tarvinnut maksaa etukäteen.

Enpä tiedä onko hyvä päätös vai ei, noita nuorille koirille tarkoitettuja luokkia ei kovin paljoa ole. Ehkäpä menen huomenna Purinalle ottamaan treeniä alle ja tiistaina olisi ehkä tosimölli-luokka Tattarisuolla. Siinä myös 10 estettä, pelkkää hyppyä ja putkea sekä korkeudet max 40cm. Iltakisat kysessä, ei sitä tiedä vaikka sinne eksyisi.

Sitten kyllä alkaa Nitalla ansaittu treeniloma :) Keskitytään koiratarhailuun, lenkkeilyyn ja perushauskaan puuhailuun. Treeneihin palataan sitten puolen kuun jälkeen ottamaan treeniä alle sekä agilityssä että tokossa. Elokuussa onkin sitten muutamia tapahtumia ja lisään vielä kalenteriin Koiviksen TokoCupin toisen osakilpailun, johdetaan osakilpailua niin kai se sinnekkin täytyy mennä pisteitä keräilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti