12.7.2013

Höpsöt tavat

Aloin tässä hymysuin miettimään Nitan hassuja ja höpsöjä tapoja. Ne saavat aina hymyn huulille ja piristää kummasti päivää :)
 • Nitan hellyyttävä tapa tervehtiä tuttuja ihmisiä - se haluaa aina kulkea ihmisen jalkojen välistä ja pyörähtää siitä yhä uudestaan rapsutuksien kera. Se voi tehdä sitä vaikka 20 min, jos vain jatkaa rapsuttamista. Se tunkee päällä ihan kunnolla jalkojen väliin pyörähtämään. Joskus liiallisen innostumisen johdosta tämä tapahtuu vähän vauhdikkaammin miespuolisten henkilöiden kanssa - vieras saa iskun kuonosta herkkään paikkaan... :P
 • Nita tykkää vaanimisleikeistä pallon kanssa. Sille heitää pallon ja Nita noutaa sen, mutta se jää pallo suussa paikalleen vaanimaan ja lähtee joko hiipimään matalana kohti heittäjää tai sitten on vain paikallaan matalana. Jos itse tekee äkkiliikkeen tässä kohtaa - ilo on irti ja Nita lähtee täysiä juoksemaan häntä pystyssä tuomaan palloa.
 • Nitalla on ehkä söpöin ilme ikinä kun se antaa tassua. Se keskittyy siihen niin kovin, että tuloksena on hyvin lapsenomainen ylisöpö ilme. Etenkin kun pyydetään antamaan toinen tassu :)
 • Vieraassa paikassa, jos Nita nukkuu sängyssä itseni vieressä, se änkeytyy mahdollisimman lähelle ja nukkuu koko yön pää rintakehäni tai kaulani päällä.
 • Aina käydessään rennosti makuulle, Nita örähtää söpösti. Joskus se on todella kova örähdys :D Tämä tapahtuu lähes 90 % kun se käy maate omatahtoisesti.
 • Nita on alkanut piilottamaan kaikki luonnonluut mitä sille antaa. Se ei ala syömään niitä heti vaan alkaa piilottamaan niitä :P Marketin valkoiset luut syödään kyllä heti.
 • Piilottamisen yhteydessä Nita alkaa vinkumaan epätoivoisesti, jos ei sen mielestä sopivaa piilopaikkaa luulle löydy :)
 • Monesti Nitan pedistä kuuluu hiljaisuuden keskellä ihmeellistä örinää ja puhinaa - Nita on kirjaimellisesti selällään pedissä tassut kohti taivasta ja örisee.
 • Nita on aina iloinen nähdessään tuttuja ihmisiä, mutta pikkuveljeni on kaiken huippu. Nita menee aivan sekaisin ja örisee sekä vinkuu kun veli saapuu ovesta. Pyydän Nitaa aina istumaan eteiseen ja odottamaan lupaa mennä tervehtimään - kun veljeni saapuu niin Nita ihan tärisee innosta eikä malta pysyä paikallaan vaan hinaa itseään eteenpäin istuma-asennossa :D
Nita vaanii
Näitä olisi varmasti paljon lisää, nämä ovat yleisimmät mitä keksin. Haastan teidät kertomaan joko kommentteihin mitä hassuja tapoja koirillanne on tai tekemään omaan blogiin postauksen asiasta :)

6 kommenttia:

 1. Neira myös örisee tassut kohti kattoa selällään colliet <3 tästä voisi kyllä postauksen kirjoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi eikä, selkeä sieluntoveri! <3 Se on niin söpöö ja huvittavaa kun kämppä on ihan hiljainen ja yhtäkkiä kuuluu kauheeta örinää ja puhinaa :)

   Poista
 2. Arvo ulkoiluttaa leluja. Eli kun Voiton leluihin ei saa koskea kun voitto on paikalla niin sillon kun Voiton silmä välttää niin Arvo ottaa ison pallon suuhun ja juoksee sen kanssa ympäri pihaa. Välillä sitä pitää ravistaa mut palloa ei viedä kenellekään vaan sen kanssa juoksennellaan tovi, välillä ihan täysiä.

  Arvo myös ottaa välillä sakkokierroksen. Eli kun Voitto omii pallot ja sille pitää niitä potkia niin Arvo tulee viereen louskuttamaan. Kun sitä kieltää niin se lähtee juoksemaan kierroksen talon ympäri ja sillä aikaa Voitto voi hakea pallon kerran.

  Onni kans piilottaa luut. se piilottaa siis myös puruluut ja aina sänkyyn. Sitten kun se on työntänyt luun sinne peiton/tyynyn alle niin sitä päällistä pitää painella kuonolla monta kertaa. Joskus tosiaan pitää myös vinkua ja ottaa se luu esiin ja vaihtaa piiloa. Mut se kuonolla paineleminen on ihan must. Pieneä poikana se hautas pari oikeaa luuta kukkapenkkiin ja tasoitti nenällä sen mullan niin hyvin ettei me aluksi tajuttu mitään. Jossain vaiheessa aloin miettiä et missä ne luut on ja mitä olen istuttanut määrättyyn kohtaa ulkona. Noh en ollut mitään sinne tunkenut vaan Onni oli tasoittanut maan nenällä niin hyvin et ihan kun olis ihminen todella tarkaan sen tehnyt.

  Onni ja Chili vaihtelee leluja kotona. Kun toinen on ulkona niin haetaan se ulkoilijan lelu itselle ja kun taas toinen menee ulos niin se ensimmäinen lelun menettänyt käy hakemassa omansa takaisin. Onni ja Chili siis asustavat eri päissä taloa niin et ne suorittavat oikean ristietken.

  Voitto harrastaa selällään köllimista ja noi kyl tekee paljon kaikkea omituista tai hassua mut en viitti tukkia koko blogia näiden toilailuilla. Etenkin Onni on erityisen hauska koira joten toivottavasti edes osa sen huumorista perityy näillekin :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans toi piilottaminen on hyvin tarkkaa ja intohimoista - kuonolla pitää tökkiä ja peittää peitoilla ym hyvin tarkasti :)

   Kuulostaa kyllä siltä, että Onnilta on hyvin meijän tytölle tuota huumoria periytynyt! :D

   Poista
 3. Niin ja Arvolla on uus intohimo... Se irrottaa etuhampailla mun Crocksista ne kuviot siis ne mitkä napsautetaan siihen kengän päälle. Mut vaik ne on tosi tiukasti kiinni niin sekä kenkä et se kuvio on säilyneet viel ehjinä :O Tosin Arvo kyl repi viime viikolla mun tyynyt et ihan kaikki sil ei pysy ehjänä :/

  VastaaPoista