16.7.2013

Shoppailua

Rakkaalla lapsellahan täytyy olla kaikki tarvittava... Arvaatte varmaan jo, että nyt on oltu kaupoilla hehhe.

Vanhempani omistavat kaksi venettä, joten myös veneily kuuluu kesäharrastuksiin. Vaikkakin vähemmän nykyään. Viime sunnuntaina oli tarkoitus mennä veljen kanssa veneilemään, mutta se peruuntuikin. Olin kerennyt kuitenkin lauantaina käydä ostamassa Nitalle Hurtan pelastusliivit. Yllätys ettei menyt pikkupentuajan pelastusliivit päälle ;D
Santsasin liiveihin myös senkin takia, että tarkoituksena on viedä Nita joskus Helsingin koirauimalaan. Nita ei oikeen tykkää uimisesta eikä vedestä, olen kuulut kuinka moni koira on uimalassa rohkaistunut lämpimän veden ym. myötä. Toivottavasti näin kävisi myös Nitalle ja sen uimatekniikkakin paranisi samalla :)

Liivi 20-40kg, takki koko 60 ja panta 35-50cm

Peten Koiratarvikkeen Hurtta-alesta löytyi puoleen hintaan kesän kuumiin treeneihin viilennystakki. Tämä tulee meille varmasti käyttöön, tähän asti on kasteltu pyyhettä. Tuon materiaalin pitäisi olla mukavampi koiralle päälle eikä nimenomaan tuntua märältä rätiltä.

Lomarahoista ostin vielä Nitalle uuden pannan - ennenkuin sanotte "taas", nyt oli hyvä syy! :D Nitalla on ollut käytössä pitkään Hurtan ohut pyöreä puolikuristava nahkapanta. Ollaan taidettu käyttää sitä sateella niin paljon tai jotain, koska kuparin värinen pinnoite ketjusta päästää väriä.. Se värjää harmaan rajan (siis todella ison) Nitan valkoiseen kaulukseen jo muutaman kerran jälkeen. Not nice. Se panta joutui nyt sitten jäähylle. Uusi panta on aika leveä ja todella jykevää nahkaa, toivottavasti kestää pitkään :) Tätä ei ainakaan käytetä sateella.4 kommenttia:

 1. Ihana panta! Minusta hienot perustelut on takaus hyvälle ostokselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä että joku muukin on samaa mieltä ;)
   Aivan ihana panta kyllä, hivenen ehkä iso isoimmillaan, mutta pienempi koko oli taas vähän nafti.

   Poista
  2. Mutta ulkonäkö on kaiken A ja O :p <3 ainakin koriien tarvikkeissa :D

   Poista
  3. Aivan oikein! Voi apua, jos mulla olis hevonen..

   Poista