30.7.2013

Videointi kyllä opettaa

Kävin sunnuntaina ottamassa hieman ratatreeniä alle Nitan kanssa.

Viimeksi kun keskityttiin estetreeniin, niin tällä kertaa kaivoin netistä radan palasen. Nitan kanssa ollaan aika lyhyitä ratoja menty, joten tämä oli todella hyvää treeniä. En odottanut ihmeitä, joten treenit menivät paljon paremmin kuin odotin! :)



Hankalaksi osoittautui ensin nro 4 aita ja seuraava putki. Yritin ensin valsata kolmosen putken jälkeen, mutta laihoilla tuloksilla. Paras oli siis johdattaa oikealla kädellä neloselle ja takaaleikata putkelle. Noh teoriassahan tämä kuulostaa hyvältä - ei sitä aivan heti ollut. Nita heti nelosen jälkeen katseli paljon mihin hävisin. Muutamien toistojen ja kymmenien "putki putki putki" huutojen jälkeen sain sen Nitan kohdistamaan putken heti hypyn jälkeen. JES!
Takaaleikkaukset on meille jääneet aika harvakseltaan tehdyiksi. Täytyykin keksiä ratoja, jossa niitä tulisi enemmän.
Annettakoon anteeksi renkaan ongelmat, olen tuota estettä opettanut niin niin niin vähän..

Alla videokooste treeneistä. Tuossa kokonaiset radat, mentii aluksi pätkissä.


Videolta kyllä oppii paljon, mitä ei itse muuten huomaisi. Itse teen aivan liian hätäisiä ohjauksia, kun ajattelen, että on "kiire kiire kiire" jatkamaan rataa. Eli paljon isommat ja rauhallisemmat käsiohjaukset niin varmasti auttaa kummasti etenkin eteenpäin ohjauksissa. Aidan nro 4 jälkeinen putki osoittautui aluksi hankalaksi nimenomaan ohjaukseni vuoksi. Videosta otin äänen pois, huutelin niin kimeästi "hyppy hyppy hyppy putki hyvä..." :D

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta! :) Hyvä te! Ollaan ihan jääty jälkeen agissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nopeasti sitä oppii taas, jos siltä tuntuu ;)

      Poista